• torsdag , 30 maj 2024


FLIR lanserade fem nya värmekameror på CES 2017

FLIR lanserade fem nya värmekameror på CES 2017

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

FLIR lanserade fem nya värmekameror på CES 2017: FLIR ONE tredje generationen, FLIR Duo drönarkameror (värme/visuell) samt FLIR C3

Nya enheter inspirerar konsumenter och proffs att utforska världens sjätte sinne

WILSONVILLE, OR – 19 januari 2017 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) presenterade fem nya värmekameror på CES 2017 (Consumer Electronics Show) i Las Vegas första veckan i januari, däribland två tredje generationen FLIR ONE värmekameratillbehör för smartphones, två nya värmekameror med dubbel sensor för drönare och en robust kompakt värmekamera för inspektion av bostadshus och byggtillämpningar. Alla fem produkter bygger på FLIR:s revolutionerande mikro-IR-core Lepton® och FLIR:s patenterade MSX®-teknik (Multispectral Dynamic Imaging) som ger en avsevärd förbättring av bildkvalitet och läsbarhet genom dynamisk sammanslagning av visuella HiFi-detaljer på värmebilden.

“De här nya enheterna ger konsumenter och småföretag tillgång till de effektiva och prisvärda funktioner och det stora mervärde som termografi innebär”, sade FLIR:s ordförande och VD Andy Teich. “IR-tekniken, termografin, är mer tillgänglig än någonsin tidigare tack vare vårt kontinuerliga arbete för att göra enheterna mindre, kraftfullare och mer prisvärda. Vi är glada över att kunna presentera ett “sjätte sinne” i form av termografi med tredje generationen av FLIR ONE, FLIR Duo för drönare och kameran FLIR C3 för professionella användare.”

Tredje generationen FLIR ONE kameratillbehör för smartphones

Den tredje generationen av FLIR ONE bygger på beprövad FLIR ONE-teknik och gör detta till en kraftfull värmekamera på ingångsnivå som kan anslutas till iOS- eller Android-enheter. Den tredje generationen FLIR ONE har en OneFit™-koppling som är justerbar i höjdled, inklusive en USB-C-version för Android, och kan enkelt anslutas till fler smartphones med telefonskalet på plats. Den tredje generationen av FLIR ONE är den mest prisvärda modellen hittills och är prissatt till € 249 (incl. VAT) och är därmed den perfekta ingångsmodellen för nya användare av värmetekniken.

Nya FLIR ONE Pro är den mest avancerade FLIR ONE som någonsin utvecklats. FLIR ONE Pro (€ 499 incl. VAT) är utrustad med den nya OneFit-kopplingen med justerbar höjd och har en robust design samt kraftfulla bildbehandlingsfunktioner som gör den till det perfekta arbetsredskapet för professionella användare. FLIR ONE Pro använder avancerad MSX- och VividIR™-teknik för bildbehandling som ger hög bildkvalitet och tydliga detaljer. Bland de professionella funktionerna finns flera temperaturmätare och onetouch-funktioner för rapportering som gör att det går snabbt att tolka och dela resultat. FLIR ONE Pro är helt integrerad med appen FLIR Tools för djupgående dataanalys och är en avancerad värmekamera för användare som kräver mer avancerade funktioner än de som finns i deras mobila enheter.

Både FLIR ONE och FLIR ONE Pro kommer att finnas tillgängliga det första halvåret 2017 via etablerade FLIR-partner samt på FLIR.com. Kunderna kan förhandsregistrera sig för FLIR ONE och FLIR ONE Pro på www.flir.com/ces2017.

FLIR Duo-kameror för drönare

FLIR Duo är drönarbranschens första multisensorkamera med FLIR:s värmekamera-core Lepton, en 1080p visuell HD-kamera samt FLIR:s patenterade MSX-teknik. FLIR Duo har flera olika alternativ för intern inspelning på ett micro SD-kort samt funktioner för fjärrstyrning av kameran i real

tid och kan monteras på alla flygkroppar som är kompatibla med de vanligaste actionkamerorna. Användaren kan växla mellan FLIR Duos värmekamera och visuella kamera under flygningen eller visa båda i bild-i-bild-läget. FLIR Duo finns tillgänglig för € 949,99 (incl. VAT) och är anpassad för både hobbyflygare och professionella användare.

FLIR Duo R (€ 1.239,99 incl. VAT) har funktioner för exakt temperaturmätning för kommersiella tillämpningar, inklusive jordbruk, byggindustri, väg och vatten, bygginspektion och räddningstjänst.

Både FLIR Duo och Duo R finns tillgängliga för beställning idag via etablerade FLIR-partner och på www.flir.com/duo.

FLIR C3 värmekamera för bostäder

FLIR C3 är en robust värmekamera i fickformat som är avsedd för bygginspektörer, fastighetsförvaltare, huvudentreprenörer och andra yrkesanvändare som behöver ett kraftfullt diagnosverktyg som snabbt hittar elfel, energislöseri eller fuktproblem. FLIR C3 har en ljusstark pekskärm på 3 tum och Wi-Fi-funktion som underlättar bildöverföring samt en hög värmekänslighet och effektiva mätfunktioner som ger exakta temperaturavläsningar. Enheten har även en ny bild-i-bild-funktion som gör det enklare att jämföra bilder på plats. FLIR C3 kommer att finnas tillgänglig under det första kvartalet 2017 för € 699 (excl. VAT) via FLIR:s etablerade distributionspartner och i webbutiken på FLIR.com, och kunderna kan förhandsregistrera sig på www.flir.com/ces2017.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
FLIR