• söndag , 16 januari 2022


Oslo får en egen Fastighetsmässa

Oslo får en egen Fastighetsmässa

ANNONS

Annons

Easyfairs tar Fastighetsmässan och det svenska konceptet till Oslo och Telenor Arena den 28-29 september 2016. Efter noggrann marknadsundersökning drar projektchefen för mässan slutsatsen att det finns ett behov av en fastighetsmässa i branschen som Easyfairs nu besvarar.

Fastighetsmässorna samlar nästan 700 utställare och 13 000 besökare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Från 2016 arrangerar Easyfairs även mässorna i Oslo och Köpenhamn med parallella konferenser för att uppfylla marknadens alla behov.

– Idag kan vi stolt presentera en portfölj med tre huvudstäder; Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Göteborg och Malmö. Genom att lansera “Fokus Eiendom”, en konferens för beslutsfattare och chefer inom fastighets- och byggbranschen vi vill ge marknaden en komplett mötesplats, säger Caroline Svärd, projektchef för Fastighetsmässorna.

Parallellt med mässan i Oslo, kommer Easyfairs arrangera en Økobygg mässa och ett säkerhetsområde.

– Det här är en perfekt kombination för både utställare och besökare. Säkerhet är ett beprövat koncept, eftersom det är en del av fastighetsmässorna i Sverige. Økobygg är en ny konstellation som efterfrågas och passar målgruppen perfekt, fortsätter Caroline Svärd.

Relaterade artiklar

Fastighetsmässan