• torsdag , 30 maj 2024


Fastighetsmässan Göteborg tillbaka i toppmodern mässhall

Fastighetsmässan Göteborg tillbaka i toppmodern mässhall

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Nordens ledande Fastighetsmässor sedan 2009 är tillbaka till Göteborg igen den 4–5 september, nu i vår toppmoderna mässhall Åbymässan.

På Fastighetsmässan möter du branschens experter och kompetensutvecklar dig och ditt företag.

– Fastighetsmässan i år är väldigt spännande, vi bjuder på massor av nyheter i våra utställares montrar och nya samarbeten med flertal företag, säger Petra Wohner projektledare för Fastighetsmässorna.

Ett seminarieprogram med över 100 talare, fortfarande helt kostnadsfritt för er i branschen. Med spännande talare och paneldebatter med bl a forskare, innovatörer, ministrar och experter.

– Temat för året är hållbarhet, innovationer, framtid och digitalisering. En nyhet är att Fastighetsmässan flyttar in i toppmoderna Åbymässan, som även har 2000 parkeringar. Ingen ska ha några problem att besöka oss i Åby nu när resten av Göteborgs stad är under ombyggnad, säger Petra.

Göteborg är i fokus när Axel Josefson, kommunstyrelsen ordförande, besöker mässan för att prata om framtida utmaningar. Missa inte heller Stefan Hyttfors som ger oss insikter om hur människan manipulerar material på atomnivå och skapar artificiell intelligens som ska överträffa människans. Anders Borg talar om vad som händer i fastighetssektorn och om det är en kris på väg? Hållbarhet på hög nivå som handlar om ”Vi ska inte bygga vi ska förvalta” med superpanelen från Vasakronan, KTH, Ihus och Serneke. Ante Baric, digitaliseringsansvarig för Göteborgs stad, tar i sin medverkan upp hur fastighetsägaren ska utveckla sitt erbjudande för den smarta staden. På Säkerhetsscenen kan ni inte missa Jan Kinnander, chef för Säkerhetskontoret MUST som talar om vi i Sverige är rustade för framtida hot.

Späckat program med andra ord! Läs mer på fastighetsmassangbg.se

Nyheter på mässan för 2019:

– Proptech area, ett område med utställare från fastighetsbranschens häftigaste entreprenörer som visar innovativa tjänster och geniala tekniker för ett mer hållbart samhälle. Jag är fantastiskt stolt över vårt samarbete med Greenups ett start-up projekt från Johanneberg Science Park med partners som GU Ventures, Chalmers Ventures och Energimyndigheten, säger Petra.

– Kom och bli inspirerad till nya möjligheter för livet utanför bostaden. Public Spaces, området med utställare för det offentliga rummet utomhus. Den ökande tillväxten i storstadsregionerna skapar ett ökat behov av fler välkomnande närområden med fokus på hållbarhet. Massor av talare på scen Public som t ex; Janne Josefsson Journalist som gästspelar i en panel om hur man lyfte Gårdsten från särskilt utsatt område till ett lyckat område, hälsar Stefan Mazetti, projektledare.

Lyssna på en ”Live sändning” från mässan med Radio Allmännyttan (SABO) som intervjuar talare direkt på plats. De ställer kluriga frågor till våra talare som kommer ner direkt från scen.
Bli smartare på mässan, eller i alla fall utbilda dig mer med RISE Energibyggare som handlar om hur vi skapar ett mer energieffektivt samhälle och en hållbar klimatsituation. Hissförbundet och SBC har fördjupningsspår med sina experter på scen som delar unika smarta tips på deras områden.

Vi skulle kunna lista mer än 100 intressanta punkter, men ni får helt enkelt komma och besöka oss den 4-5 september på Åbymässan i Mölndal!

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Fastighetsmässan