• onsdag , 17 augusti 2022


Eld & Vatten satsar i huvudstaden!

Eld & Vatten satsar i huvudstaden!

ANNONS

Annons

Hasse Bergkvist, tidigare utbildnings och konsultchef på Dafo Brand AB, är anställd med uppdrag att utveckla Eld & Vattens verksamhet i Stockholmsregionen samt att bistå med sin stora kunskap inom brandskydd i hela Sverige. Hasse påbörjar detta 6 februari.

Eld & Vatten har ett flertal agenturer inom området passivt brandskydd. Allt från brandgardiner, brandskyddsfärg för både trä & stål, till Brandsäkra ventiler som förhindrar brandspridning i takfot & fasad. Dessa produktlösningar är väldokumenterade och några även patenterade och ledande på marknaden.

Det är av största betydelse att byggnader har ett brandskalskydd som förhindrar att brand kan få möjlighet att tränga in i byggnadens konstruktion. Med sin gedigna kunskap inom brandutredningar kommer Hasse att vara en betydande resurs framöver, samt ha mycket att bidra med i utvecklingen av Eld & Vattens verksamhet.

Även utbildning och viss konsultverksamhet utförs i dag, men med sin bakgrund som Utbildnings och konsultchef på Dafo Brand AB kommer även vissa av dessa konsulttjänster, utbildningar och brandorsaksutredningar att komplettera de redan befintliga tjänsterna som utförs idag. Eld & Vatten har sitt säte i Stenungsund på västkusten, men satsar nu som sagt vidare i Sverige. Hasse kommer tillsammans med de övriga i Eld & Vatten att fortsätta att JOBBA AKTIVT MED PASSIVT BRANDSKYDD.

Mer info på www.eldochvatten.se

Relaterade artiklar

Eld och Vatten