• onsdag , 21 februari 2024
CEOS


Kallbadhuset i Varberg

Renovering av Varbergs Kallbadhus

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Tryckt virke har bytts ut mot Accoya® för ökad hållbarhet

Varbergs Kallbadhus, beläget vid västkusten, har genomgått en omfattande renovering för att säkerställa dess fortsatta charm och hållbarhet. En viktig del av renoveringsprojektet har varit att byta ut det tryckta virket mot högpresterande Accoya®.

Accoya-trä är särskilt lämpat för byggnader och strukturer som utsätts för marina miljöer och krävande väderförhållanden. Genom att använda Accoya-trä förväntas Varbergs Kallbadhus bli ännu mer motståndskraftigt mot fukt, röta och påverkan från saltvatten, vilket bidrar till en längre livslängd och minskade underhållskrav.

Denna renovering syftar till att bevara Varbergs Kallbadhus som en ikonisk plats för avkoppling och rekreation vid kusten. Genom att ersätta det tidigare materialet med Accoya-trä kommer badhuset att stå emot de utmaningar som västliga vindar, saltvatten och det ofta förekommande regnet medför vid västkusten.

“Genom denna renovering, som syftar till att förstärka och förbättra byggnaden, kommer Kallbadhuset i Varberg att kunna upprätthålla sin magiska atmosfär och fungera som en tidlös plats för flera generationer framåt i tiden.”, säger Jonas Holmgren, Varbergs Fastighets AB (VFAB).

Läs mer om Accoya®

#accoya #massivträ #finsnickeri #trall #dörrar #fönster #giftfri #hållbart #arkitekt #arkitektur #utomhusmiljö #inredningsarkitekt #inredningsdesign #offentligmiljö #projektplanering #trämaterial

Kallbadhuset i Varberg

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
CEOS