• tisdag , 21 augusti 2018
Thermia Mega – ny fastighetsvärmepump som eliminerar behovet av dyr tillskottsvärme

Thermia Mega – ny fastighetsvärmepump som eliminerar behovet av dyr tillskottsvärme

Thermias nya värmepump Mega kan kapa uppvärmningskostnader i många svenska fastigheter under kommande vintrar. Den inverterstyrda värmepumpen levererar effekter upp till 84 kW och kan eliminera behovet av dyra tillskott från andra värmekällor under kalla vintrar.

En värmepump som levererar till 100 procent. Så kan man beskriva det senaste tillskottet i Thermias produktutbud. Den inverterstyrda fastighetsvärmepumpen kan i många fall leverera all värme och allt varmvatten som en fastighet behöver, även när det är riktigt kallt utomhus. Därmed elimineras behovet av dyr tillskottsvärme. Mega kan leverera effekter upp till 84 kW. Spännvidden ger en stor flexibilitet och gör Mega till ett mycket konkurrenskraftigt alternativ för bostadsrättsföreningar, idrottshallar, kyrkor, lantbruk, industri-lokaler och många andra typer av fastigheter. Den som önskar kan dessutom koppla samman upp till 16 Mega och få en sammanlagd effekt på 1344 kW. Mega har den högsta årsvärmefaktorn i storleksklassen. Detta ger en totalekonomi som kan få kraftig inverkan på uppvärmningsbudgetarna i svenska fastigheter.

”Vi tror mycket på Mega, den kommer att vara överlägsen allt i sin storleksklass. Vi har redan en stark position i fastighetssegmentet. Tillsammans med våra skickliga återförsäljare befäster vi nu den positionen ytterligare”, konstaterar Thermias försäljningsdirektör Lars Gyllander.

Mega har konstruerats för smidigast möjliga montage och service. Den kan styras på distans via ett webbgränssnitt eller direkt på den inbyggda färgpekskärmen. Styrning och övervakning kan även ske från ett överordnat system eller via mobil.

Lanseringen av är en del av en utökad satsning på fastighetsmarknaden för Thermia.

Relaterade artiklar

Thermia Värmepumpar AB
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.