• söndag , 19 augusti 2018

Thermia hårdsatsar på fastighetsmarknaden

Thermia utvidgar sin fastighetsavdelning för att tillgodose en växande marknad med enorm potential. Denna tillväxt, i kombination med ett behov av alltmer avancerade tekniska lösningar, är anledningen till att Thermia nu storsatsar med bland annat utvidgad fastighetsavdelning och nya produktlanseringar.

En helt ny avdelning, med kraftigt utvidgade resurser och många års samlad erfarenhet från värme- och kylbranschen, får särskilt ansvar för fastighetsmarknaden. Här kan återförsäljare och konsulter få hjälp med allt från dimensionering och systemförslag till detaljfrågor kring produkter och komponenter. “Det finns en jättepotential här. Vi har stärkt upp avdelningen med oerhört duktiga medarbetare”, säger Andreas Magnusson, som är chef för den nya enheten.

Lansering av ny fastighetsvärmepump – Thermia Mega
Nyligen lanserades Thermia Mega, en ny fastighetsvärmepump med oslagbar totalekonomi. Den nya värmepumpen är byggd med inverterteknik, och har marknadens högsta årsvärmefaktor i sin klass. “Vi har länge haft marknadens starkaste produktportfölj för fastighetssegmentet. Thermia Mega förstärker den positionen ytterligare och har redan överträffat våra förväntningar försäljningsmässigt. Vi ser fram mot en fortsatt positiv utveckling”, säger Andreas Magnusson.

 

Relaterade artiklar

Thermia Värmepumpar AB
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.