• tisdag , 18 februari 2020
ANNONS
Schneider Electrics fastighetsautomationssystem toppar global rankning

Schneider Electrics fastighetsautomationssystem toppar global rankning

annons
ANNONS

För andra året i rad placerar sig Schneider Electrics SmartStruxure högst bland BMS-system (Building Management System) i en global rankning gjord av undersökningsföretaget Navigant Research. SmartStruxure vinner främst för sin förmåga att optimera energihantering och minska drift- och underhållskostnaderna under hela byggnadens livslängd.

Schneider Electrics BMS-system SmartStruxure är för andra året i rad utsett till ett av världens bästa. Rankingen som genomförs av det oberoende undersökningsföretaget Navigant Research baserar sin bedömning på SmartStruxures prestanda inom tolv kriterier.

– Schneider Electric har den bästa expertisen när det gäller optimering av energieffektiva system. De har även ett flexibelt erbjudande som stödjer behovet hos industrins kunder, säger Casey Talon, Head Reseach Analyst på Navigant Research.

SmartStruxure vinner främst för sin förmåga att optimera energihantering och minska kostnaderna för drift och underhåll under hela byggnadens livslängd. Systemet uppmärksammas också för de utökade verktygen för byggnadsanalys, bland annat buggdata som används i analysmjukvaran.

Enligt Navigant Research är Schneider Electric en av de aktörer som leder utvecklingen av fastighetsautomationssystemoch undersökningsföretaget kallar SmartStruxure för en hörnsten i smarta byggnader.

– Möjligheten att överbrygga klyftan mellan informationsflöden och att centralisera funktionerna är särskilt värdefull nu när tekniken utvecklas otroligt mycket. Inom ett par år kommer vi att se en enorm ökning i antal enheter som ansluts via ”Internet of Things”. För fastighetsautomation innebär det stora möjligheter i utvecklingen av lösningar och produkter, säger Christer Sjöström, Vice President Eco Building på Schneider Electric Sverige.

SmartStruxure är en del av Schneider Electrics IoT- plattform EcoStruxure som finns installerad i 450 000 byggnader över hela världen.

Fakta SmartStruxure:

– Bättre överblick med grafiska analyser
– Bryter ner traditionella informationssilos
– Tillgång till en rad avancerade verktyg
– Större samstämmighet i byggnaden
– Upp till 30 procent minskning av energiförbrukningen

För mer information, kontakta:
Christer Sjöström, Vice President Eco Building
Email: christer.sjostrom@schneider-electric.com
Tel: 010-478 24 97

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons
Schneider Electric