• lördag , 13 juli 2024


ROCKWOOL REDAir LINK – nu ännu enklare att montera fönster

Med systemet REDAir LINK från ROCKWOOL kan du montera fönster utan att göra avkall på installationstid och energieffektivitet.

ROCKWOOL REDAir LINK – nu ännu enklare att montera fönster

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

ROCKWOOL lanserar ett helt nytt beslag till REDAir LINK. Med endast ett beslag blir monteringen ännu enklare och mer kostnadseffektiv än tidigare.

– Den stora fördelen med REDAir LINK är de få arbetsmomenten kombinerat med minimala köldbryggor, säger Hans Henrik Ter-Borch, nordisk produktchef för fasadprodukter på ROCKWOOL.

Med systemet REDAir LINK från ROCKWOOL kan du montera fönster utan att göra avkall på installationstid och energieffektivitet. Arbetsprocessen är smidig och kräver endast en handsåg och skruvdragare. Nu förenklas monteringen avsevärt.
– Vi har tagit ytterligare ett steg i utvecklingen av REDAir LINK. Hörnbeslaget har fått ett nytt utseende samtidigt som det har blivit smidigare att få fönstret på plats. Det innebär färre arbetsmoment och snabbare montering, säger Hans Henrik Ter-Borch.

Rockwool beslag

Hörnen på ramen behöver endast fixeras med hjälp av en anpassad skruv som medföljer. Hörnbeslagen fästs alltså direkt i skivorna vilket ger mycket snabbare montering än tidigare. Fönstret kan sedan monteras direkt i ramen med Adjufix, eller med förstärkta beslag för tunga fönster.
– Med REDAir FLEX kan du spara tid totalt sett i hela entreprenörsarbetet, avslutar Hans Henrik Ter-Borch.
ROCKWOOL REDAir LINK System är ett hårt isoleringsmaterial med tillhörande beslag för infästning av fönster och dörr. Minimala köldbryggor, obrännbar stenull och oorganiskt material säkrar ett bra resultat.

Läs mer om ROCKWOOL REDAir LINK på www.rockwool.se

Om ROCKWOOL

ROCKWOOL koncernen är världens ledande leverantör av innovativa lösningar baserade på brandsäker stenull som förbättrar miljö och livskvalitet för miljontals människor. Koncernen sysselsätter över 10 000 medarbetare i fler än 35 länder och har sitt huvudkontor i Hedehusene strax utanför Köpenhamn. 2014 omsatte koncernen 2,2 miljarder euro.

Läs mer på www.rockwool.com eller www.rockwool.dk.

För ytterligare information, kontakta:
Maria Viking, Nordic Marketing Manager
ROCKWOOL Scandinavia.
Mobil: (+46) 706 42 02 33
E-post: maria.viking@rockwool.com

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Rockwool