• söndag , 6 december 2020
ANNONS
Nu lanserar NIBE nästa generations uppkopplade värmepumpar

Nu lanserar NIBE nästa generations uppkopplade värmepumpar

annons
ANNONS

Med lanseringen av den nyutvecklade S-serien presenterar NIBE Energy Systems sina smartaste värmepumpar någonsin. En ny, uppkopplad och energismart plattform vars datorkraft är tio gånger snabbare än föregångarna, framtidskompatibelt uppkopplad med myUplink och som bjuder på en elegant och tidlös design.

Lanseringen av S-serien är en milstolpe för NIBE Energy Systems. Den nya, smarta plattformen ligger i digitaliseringens framkant, sänker energikostnader och skapar det perfekta inomhusklimatet. Allt enkelt hanterat med smarta appar i uppkopplade enheter och med framtidskompatibel teknik.

– Vår nya tekniska plattform tar kraftfulla steg in i framtidens smarta hem. Genom att para våra redan branschledande och energieffektiva värmepumpar med en helt ny nivå av uppkoppling och kommunikation skapar vi en stark helhet för maximal energieffektivitet och enkelhet, säger Mattias Nilsson, chef för produktutveckling NIBE.

Nyheterna inom NIBEs S-serie finns både på insidan och på utsidan. På utsidan möter en helt ny design ögat med skandinavisk och stilren enkelhet, därtill har S-serien en stor pekskärm med ett intuitivt gränssnitt. Men det är på insidan som de riktigt stora nyheterna finns. Med en helt nyutvecklad programvara och maskinvaruplattform tar NIBEs värmepumpar ett banbrytande steg in i den digitala och uppkopplade framtiden.

– I vår satsning kommer skönheten inifrån och våra framsteg inom digitalisering är kraftfull. Resultatet är vår genom tidernas smartaste produktserie som befäster vår position i värmepumpsteknikens framkant, säger Andreas Johnsson, Produktchef NIBE Climate Solutions.

Inledningsvis lanserar NIBE Energy System följande produkter i S-serien:
Bergvärmepumpen NIBE S1255, den intelligenta varvtalsstyrda bergvärmepumpen med integrerad varmvattenberedare, bergvärmepumpen NIBE S1155, även den varvtalsstyrd, inomhusmodulen NIBE VVM S320 samt VVM S325, avsedd att kombineras med NIBE luft/vattenvärmepumpar samt styrmodulen NIBE SMO S40. Bland många tekniska nyheter i S-serien finns: Touchdisplay med svepfunktion – Wifi – myUplink – trådlös mjukvaruuppdatering – Push-to-open dörr – stöd för smarta högtalare etc.

ANNONS
Annons
Annons
Nibe Energy Systems