Om Kebony

Kebony Àr det enda hÄllbara alternativet till tropiskt trÀ nÀr estetik och prestanda Àr viktigt.

KebonyŸ-tekniken Àr en miljövÀnlig patenterad process utvecklad i Norge. En biobaserad vÀtska ger trÀets cellstruktur en permanent förÀndring och det frÀmsta kÀnnetecknet Àr en djup och fyllig brun fÀrg.

Kebony passar interiört och exteriört för applikationer som krÀver hög prestanda och bra estetik. TrÀet finns i clear (utan kvistar) och character (med kvistar). Allt trÀ frÄn Kebony erhÄller en silvergrÄ patina efter expo nering av vÀder och vind. Prestanda bibehÄlls, medan trÀet blir bara vackrare och vackrare.

Med utmĂ€rkelser som “Technology Pioneer 2014” av World Economic Forum och fler poster pĂ„ Global Cleantech 100, har Kebony anammats av ledande arkitekter och utvecklare internationellt och tillhandahĂ„lls genom ett globalt försĂ€ljnings-och distributionsnĂ€t.

LĂ€mna en kommentar


Regler för kommentarer pÄ HÄllbart Byggande

Vi ser gÀrna att du som lÀsare bidrar med synpunkter och tankar. TÀnk dock pÄ att hÄlla en god ton. Diskussioner och synpunkter vÀlkomnas liksom kritik, dÀremot bör det handla om sakfrÄgan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vÄrt kommentarsfÀlt och alla pÄhopp, krÀnkningar, stötande sprÄk eller uttryck tas bort.

Kebony