• tisdag , 21 augusti 2018
Ny generation fastighetsvärmepumpar  – IVT:s stora nyhet

Ny generation fastighetsvärmepumpar – IVT:s stora nyhet

IVT Värmepumpar, med komplett fastighetsavdelning, har fått tillökning –  Fastighets-värmepumpen IVT Geo.

– Vi har skapat en värmepump med högre prestanda än någonting annatsom finns på marknaden, säger Mikael Wihlborg, försäljningschef IVT Fastighetsvärmepumpar.

IVT Värmepumpar har i över 30 år utfört värmepumpinstallationer i allt från stora  slott och idrottsarenor till butikslokaler och hyreshus. När årets Fastighetsmässa i  Stockholm drar i gång visar företaget sitt senaste tillskott – en av marknadens mest  flexibla värmepumpar tillsammans med kompletta systemlösningar för fastigheter.

– IVT Geo har en unik konstruktion som maximerar kostnadsbesparingen. Den  bygger både på ny forskning och vår erfarenhet som Sveriges ledande leverantör av  värmepumpar för fastigheter, säger Mikael Wihlborg.

Den nya fastighetsvärmepumpen finns i åtta olika effektstorlekar, vilket gör  att den kan anpassas till de exakta behoven i en fastighet. Chassit går att få  både som liggande och stående. Det gör installationen enkel och smidig.

– Den nya fastighetsvärmepumpen är utrustad med en helt ny teknik  som ger värme och varmvatten till lägsta möjliga kostnad. Genom att du  betalar för precis det du behöver blir din investeringskostnad lägre och  besparingen högre, säger Mikael Wihlborg.

För mer information, kontakta:  Mikael Wihlborg, försäljningschef

IVT Fastighetsvärmepumpar,  tel 070 386 49 60 eller mikael.wihlborg@ivt.se

Relaterade artiklar

IVT Värmepumpar
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.