• söndag , 1 augusti 2021


Nu är vi ENIVA Isolerproffs!

Nu är vi ENIVA Isolerproffs!

ANNONS

Annons

FEAB Isolerproffs AB och Cremab Isolering AB är nu ENIVA Isolerproffs – Sveriges ledande lösullsentreprenör. Det är två ledande och i branschen välkända företag som gått samman och nu arbetar under ett nytt gemensamt företagsnamn.

ENIVA Isolerproffs är ett tjänsteföretag som levererar energieffektiva lösningar med isolering för företag, organisationer och privatpersoner. Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. Vårt gedigna kunnande, den unika samlade erfarenheten av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett komplett produktsortiment gör att vi täcker alla behov av isolering.

– Vi fick en härlig rivstart med nytt namn, varumärke och ny hemsida som lanserades under fackmässan Nordbygg i Stockholm. Det är väldigt inspirerande och jag ser att vi är väl rustade att möta de nya krav och behov som ställs av energimedvetna fastighetsägare och en effektiv byggindustrin, säger Mikael Bennarp, vd på ENIVA Isolerproffs.

Den nya organisationen innefattar tre lokalkontor ENIVA Isolerproffs Öst, ENIVA Isolerproffs Väst och ENIVA Isolerproffs Syd. Tillsammans har vi välutbildade medarbetare med lång branscherfarenhet och en organisation som väl täcker Mellansverige och de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden Behörig Lösull och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.

Huvudkontoret kommer att ligga i Täby, strax norr om Stockholm med lokalkontor i Göteborg, Landskrona och Norrköping.

Tårtkalas när vi lanserade vårt nya företagsnamn på Nordbygg.

Relaterade artiklar

ENIVA