• onsdag , 17 augusti 2022

Om Desso

Desso är ett globalt matt-, textilplatta-, konstgräs- och sportunderlagsföretag, med verksamhet i mer än 100 länder. Dessos produkter levereras till kontor, skolor, sjukhus, kommunala byggnader, bostäder samt hotell, kryssningsfartyg och flygbolag.

Företaget tillverkar även världsledande sportunderlag, som DESSO GrassMaster®, som finns på hemmaplaner tillhörande Premier League-klubbar samt på fotbollens Mecka Wembley.

Idag tillbringar de flesta människor i genomsnitt 90 % av sin tid inomhus, vilket har lett till företagets vision: “Hur vi får golvet att arbeta för vår hälsa och vårt välmående.”

Vårt mål är att säkerställa att vi utvecklar unika produkter som tillhandahåller en förbättrad inomhusmiljö som optimerar människors hälsa och välmående och i slutändan deras prestationer. Detta drivs av vårt innovationsprogram, baserat på de tre pelarna Kreativitet, Funktionalitet och Cradle to Crade®-design.

För mer information, besök: www.desso.com

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Desso