• Monday , 8 August 2022

Om Bauroc

Koncernen Bauroc, med huvudsäte i Estland och med två moderna anläggningar i Estland, är den största producenten av lättbetong i Nordeuropa. Maskinparken i båda anläggningarna kommer från två av de mest ansedda tyska tillverkarna Wehrhahn och Hess.

Rena, naturliga och mineraliska råvaror av hög kvalitet liksom modern teknik garanterar att Baurocs produkter hör till de ledande lättbetongprodukterna över hela världen. Och detta tack vare sina tekniska egenskaper. Vi är medlemmar i branschorganisationen för lättbetongtillverkare, EAACA, och alla våra produkter är CE-certifierade.

År 2012 förvärvade Bauroc det finska bolaget JÄMERÄ, Nordeuropas äldsta företag, som erbjuder byggsatser och färdighus av lättbetong. På så sätt kan Bauroc idag erbjuda de svenska byggherrarna 40 års erfarenhet från lättbetongens födelseland.

Tack vare högkvalitativa produkter är Bauroc väletablerade i samtliga närliggande länder. Förutom i Sverige säljer Bauroc även sina produkter i Estland, Lettland, Litauen, Poland, Finland, Danmark, Norge, Tyskland och Island.

I samband med namnbytet från välkända Aeroc till det nya företagsnamnet Bauroc görs nu en satsning för att ta ytterligare marknadsandelar.

För att se vår produktkatalog, besök bauroc.se/product/las-var-produktkatalog/

Om ni är intresserade av marknadens mest förmånliga erbjudande – skicka in er prisförfrågan via bauroc.se/kalkylator/ eller kontakta någon av våra representanter: bauroc.se/kontakt/

Country manager

Tarvo Terras
Försäljningschef / Country General Manager

Telefon +372 679 9096
Mobil +372 56 942 342
E-post tarvo.terras@bauroc.se

Bauroc är medlem i följande organisationer:

  • European Autoclaved Aerated Concrete Association (EAACA)
  • ICC Estonia
  • The Estonian Chamber of Commerce and Industry (ECCI)
  • Unionen för estniska producenter av byggnadsmaterial
Bauroc