• tisdag , 28 september 2021

Om Amorim

Wicanders arv sträcker sig tillbaka ändra till 1868 och är det ledande märket inom golvprodukter med korkteknologi. Deras löfte är att erbjuda välmående till alla personer i alla typer av utrymmen, där de kan uttrycka sig själva, interagera, skratta, där de kan bo. Det är ett åtagande som inspirerar och rör Wicanders.

Wicanders finns i mer än 70 länder och tillhör Amorim Revestimentos, en affärsenhet av Corticeira Amorim – ett familjeföretag som grundades 1870 med högkvarter i Portugal.

De karaktäriseras för sin kunskap och ledande roll som ett av världens största korkproduktföretag. Kork kommer från korkekens bark och skördas för hand utan att någonsin skära i trädet. Det är perfekt vad gäller det ständigt ökande kravet på bevaring av naturliga resurser och anmärkningsvärd för att vara en förnybar resurs. Under årens gång har Wicanders utvecklat hållbart golv- och väggmaterial med exklusiva egenskaper tack vare sin innovativa Corktech-teknologi.

Genom att använda en unik framtagen flerskiktsstruktur, som kombinerar den allra senaste teknologin med korkens exklusiva naturliga egenskaper, har en högre standard inom golv åstadkommits. Dessa golv är en perfekt kombination av design, välmående och hållbarhet. Dess unikhet uppnås dagligen genom ständig forskning om hur slutkunderna tänker och bor på sina golv. Wicanders ger marknaden produkter som använder innovativ korkteknologi som ger en tyst och termiskt isolerad miljö som tål stötar och är väldigt behagligt att gå och stå på. Kork inuti, välbefinnande på utsidan – en perfekt översättning av Wicanders produkters inspiration i naturen, innovativa teknologi och fokusen på människors välmående. Golv för livet, det är märkets sätt att se på inredning och hur människor kan njuta av den.

Wicanders erbjuder produkter med kork-, trä- och sten utseenden redo för det riktiga livet, för våra hem och kontor, för våra olika dagsrytmer, för vår familj och husdjur, för att de där underbara och enkla, men ibland oväntade ögonblicken. Golv anpassade efter våra liv. Wicanders är liktydigt med välmående, ett val för hela livet!

Amorim