• tisdag , 27 oktober 2020
ANNONS
Kim Berg ny Affärsområdeschef Entreprenad för Uponor AB

Kim Berg ny Affärsområdeschef Entreprenad för Uponor AB

annons
ANNONS

Uponor satsar och växer på alla områden! På Uponors väg mot att bli marknadens bästa och bredaste leverantör av hållbara systemlösningar för VVS tas stora steg framåt – när vi nu välkomnar Kim Berg som affärsområdeschef till segmentet Entreprenad.

Kim, som är ingenjör i botten, har jobbat mycket mot föreskrivande led i komplexa projekt och har gedigen erfarenhet som konstruktör på el-sidan. Han kommer senast från Hilti Svenska AB där han innehaft rollen som Affärsutvecklare och tidigare Projektingenjör. Kim blir en nyckelperson hos oss för att etablera nya hållbara systemlösningar på marknaden.

Kim Berg tillträder posten som affärsområdeschef Entreprenad på Uponor AB den 17 augusti.


Om Uponor

Uponor tänker om och kring vatten för kommande generationer. Vårt erbjudande, som inkluderar säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur, möjliggör en mer hållbar livsmiljö. Vi hjälper våra kunder, inom bostads- och kommersiellt byggande, kommuner och allmännyttan samt andra industrier, att arbeta snabbare och smartare. Uponor har cirka 3 800 anställda i 26 länder i Europa och Nordamerika. År 2019 uppgick Uponors nettoomsättning till cirka 1,1 miljarder euro. Uponor Corporation är baserat i Finland och noterat på Nasdaq i Helsingfors. www.uponor.com

 

Photos: Uponor

Copyright free, file copy requested.

 

Media contact

Uponor AB
Annika Engström Andersson
Marknadschef
Uponor VVS Sverige

T +46 (0)223 387 12
M +46 (0)70 366 66 62
E annika.engstromandersson@uponor.com

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons
Uponor VVS