• söndag , 7 juni 2020
ANNONS
Schneider-Electric-klättrar-på-Gartners-Supply-Chain-Top-25-för-2019.

Schneider Electric klättrar på Gartners Supply Chain Top 25 för 2019

annons
ANNONS

Nyligen tillkännagav Gartner att Schneider Electric ligger på 11:e plats i deras Supply Chain Top 25 för 2019. Schneider Electric blev även mottagare av priset Gartner 2019 Industrial Manufacturing Supply Chainnovator för sitt innovativa och okonventionella arbete.

Solna, 31 maj 2019 – Schneider Electric har klättrat upp till plats 11 i The Gartner Supply Chain Top 25 för 2019*.

– Vi är väldigt glada över att ha förbättrat vår position på Gartners topplista i år igen och att våra initiativ med att omvandla vår Supply Chain utvecklas i rätt riktning. Det här ger dessutom våra medarbetare inspiration att fortsätta förbättra vårt skräddarsydda, hållbara och uppkopplade 4.0 Supply Chain-program, tillsammans med våra samarbetspartners och kunder, säger Mourad Tamoud, Executive Vice President, Schneider Electric Global Supply Chain.

Schneider Electric har även tilldelats Gartners Industrial Manufacturing Supply Chainnovator Award**, vilket är ett erkännande av innovativa och okonventionella initiativ som har en betydande inverkan på Supply Chain inom den industriella framställningssektorn. Gartner tillkännagav detta under Supply Chain Executive Conference 2019 i Phoenix, USA.

– Vi ser utmärkelsen som ett erkännande av vår strategi för att stödja den digitala omvandlingen, och den omfattar alla våra medarbetare. Det här är väldigt viktigt för oss eftersom människor är grundpelaren i vår Supply Chain, säger Mourad Tamoud.

Schneider Electrics globala tillverkning omfattade år 2018 så mycket som 200 fabriker i 46 länder med totalt 98 distributionscenter. Dessa utgörs av 86 000 anställda som behandlar över 150 000 ordrar dagligen.

I Gartners tillkännagivande av årets topplista utmärker sig tre nyckeltrender för de ledande företagen en omfattande personifiering, ett utökat ekosystem och drivande av företagsledda digitala strategier.

För mer information, kontakta:
Malin Brant-Lundin, marknads- och kommunikationschef, malin.brant-lundin@se.com, 073-086 56 64

En Gartnerpristagare eller -finalist är inte ett godkännande från Gartner av en försäljare, produkt eller tjänst.

*Gartner Pressmeddelande, Gartner Announces Rankings of the 2019 Supply Chain Top 25, May 16, 2019 – https://www.gartner.com/en/newsroom/press-releases/2019-05-16-gartner-announces-rankings-of-the-2019-supply-chain-t

**Gartner Pressmeddelande, Gartner announces winners of the 2019 Supply Chainnovators Award, May 14, 2019 https://www.gartner.com/en/newsroom/press-releases/2019-05-14-gartner-announces-winners-of-the-2019-supply-chainnov

Om Gartner Supply Chain Top 25
The Gartner Supply Chain Top 25 ranking innefattar två huvudkomponenter: företagsprestanda och åsikter. Företagsprestanda består av offentlig, finansiell och CSR data, vilket ger en bild av hur företagen har presterat tidigare, medan åsiktskomponenten ger en inblick i framtida potential och speglar ledarskap inom arbetet med leveranskedjor. De här två komponenterna kombineras för att få fram en sammansatt totalpoäng.

Om Gartner Supply Chain Executive Conference
Gartners analytiker ger ytterligare analys och information om försörjningskedjetrender på Gartner Supply Chain Executive Conference, som tog plats i Phoenix, Arizona 13 – 16 maj och hålls i Barcelona 17 – 19 juni. Du kan få nyheter och uppdateringar från eventet på Twitter genom hashtagen #GartnerSCC.

Om Schneider Electric:
Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering – mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I vårt globala ekosystem samarbetar vi i vår öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. Vi tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider Electric till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att “Life is On” är överallt och för alla. www.se.com/se

ANNONS
Annons
Annons
Schneider Electric