• fredag , 5 juni 2020
ANNONS
5 tips för ökad lönsamhet med fastighetsautomation

5 tips för ökad lönsamhet med fastighetsautomation

annons
ANNONS
Med ett fastighetsautomationssystem kan du påverka resultat, inomhusmiljö och din byggnads resursanvändning. Schneider Electric ger fem konkreta råd kring hur du lyckas med din fastighetsautomation så att din byggnad blir smartare och mer kostnads- och resurseffektiv.

1) Fokusera på enkelheten genom att undvika inlåsning och behålla flexibiliteten: Välj en leverantör som arbetar med öppna och standardiserade protokoll för att undvika inlåsning. Det gör dessutom att du kan vara flexibel och välja produkter och tjänster utifrån dina behov.

2) Undvik siloeffekten: Se till att integrera olika produkter och system. På så sätt når du kostnads- och resursbesparingar samt ökar din förmåga att optimera verksamheten.

3) Hitta synergier: Genom att hitta synergier mellan olika system blir din fastighet ännu smartare. Har säkerhetslarmet gått? Se till att byggnaden automatiskt tänds upp för att underlätta säkerhetstjänsten.

4) Proaktiv Service: Med proaktiv service är det möjligt att sätta in åtgärder innan ett eventuellt problem uppstår. På så sätt har du en byggnad som fungerar optimalt och sparar kostnader. Du kan med andra ord upptäcka åtgärder innan de kostsamma problemen uppstår.

5) Uppkopplat och säkert: Säkerställ att dina produkter och system är uppkopplingsbara. Det gör att du kan mäta, analysera och optimera. Uppkopplade system medför en säkerhetsrisk. Tänk därför på att välja en leverantör som har hög IT-säkerhet i sina system och tjänster.

SmartStruxure Solution – en fullständigt integrerad lösning

Schneider Electric, global specialist inom energihantering och automation, erbjuder intelligenta och energieffektiva produkter och lösningar som hjälper verksamheter och företag bli mer resurseffektiva, lönsamma, säkra och hållbara. SmartStruxure Solution är en fullständigt integrerad lösning som använder öppna och standardiserade protokoll. Schneider Electrics egen hårdvara och mjukvara i kombination med programmering, installation och tjänster är utvecklad för att göra byggnader smartare, mer effektiva och hållbara.

SmartStruxure Solution kan kommunicera med olika typer av lokala fastighetssystem: alltifrån system för brandvarning, rumsstyrning och energimätning till säkerhets- och servicesystem. Alla system går sedan att övervaka och styra centralt i realtid via ett användarvänligt och dynamiskt gränssnitt. Systemet effektiviserar energianvändningen och kan ge upp till 30-procentiga energibesparingar.

Läs mer om SmartStruxure Solution

ANNONS
Annons
Annons
Schneider Electric