• tisdag , 17 juli 2018
PAROC Fatio plus sätter energieffektivisering och brandsäkerhet i fokus

PAROC Fatio plus sätter energieffektivisering och brandsäkerhet i fokus

Paroc, en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isolerlösningar, lanserar nu PAROC Fatio plus – en tjockputsskiva med lambda 0,033 W/mK. Stenull som isolermaterial supporterar och förstärker stenväggens egenskaper, vilket är oslagbart för att skapa en energieffektiv, brandsäker och hållbar yttervägg.

Paroc kompletterar nu sitt produktutbud för putsade fasader med PAROC Fatio plus, lambda 33. En skiva av obrännbar stenullsisolering som används som isolering i putsade fasader med tjockputs i befintliga och nya byggnader. Isolerskivan har mycket goda egenskaper för värmeisolering, den absorberar inte fukt och reagerar inte på temperaturförändringar. Med Fatio plus kan man skapa ett slätt putsbärande skikt för tjockputs, samtidigt som ljudisoleringen förbättras och risken för brandspridning minimeras.

En putsad fasad ger ett effektivt och hållbart klimatskydd när den kombineras med rätt värmeisoleringslösning. Stenull supporterar och förstärker en stenväggs egenskaper. Stenullen tillverkas av sten, den är obrännbar och hållbar. Dessutom håller stenullen den bakomliggande väggen varm och torr. Genom ett genomtänkt materialval redan i byggprocessen kan du enkelt skapa en energieffektiv, brandsäker och hållbar yttervägg.

För ytterligare information
Lars-Erik Olsson, Produktchef, Tel +46 70 514 53 87
lars-erik.olsson@paroc.com

Relaterade artiklar

Paroc AB
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.