• lördag , 2 december 2023


Sveriges expert på klimatskal

Sveriges expert på klimatskal

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Opejra är en ny aktör i byggbranschen med stort kunnande inom tak- & fasadlösningar. Opejra är mästare på det yttre skalet vid konstruktion och byggnation, gärna ihop med solenergilösningar.

Vår passion för hantverket är grunden vi står på när vi nu har framtiden i sikte. Vi har för avsikt att vara en ledande aktör inom materialval, teknik, hantverkskunnande och samarbetsformer för att skapa framtidens klimatskal på byggnader i Sverige. Vi är sju företag – Deje Husplåt AB, Skara Plåtslageri AB, AB Lillåns Bleck & Plåt, AB Enebybergs Plåtslageri, Torshälla Plåt AB, All Fasad i Sverige AB och Aluminiumland AB – som samlas under varumärket Opejra för att göra detta möjligt. Med vår gemensamma kompetens och erfarenhet har vi god kunskap och behärskar alla delar i klimatskalet, som vi delar upp i tak- och fasadlösningar kompletterat med lösningar för bra solenergi. Tillsammans har vi över 35 år i branschen.

Med vår samlade erfarenhet och kunskap i ny organisation får du en leverantör som kan ta helhetslösningar för klimatskalet.

Vi behärskar alla typer av taklösningar:
Plåttäckning, vattenavrinning, taksäkerhet, målning, snöröjning, besiktning, sedumtak, tätskikt, solceller och glastak.

Vi behärskar alla typer av fasadlösningar:
Byggsystem i aluminium, fasadskivor och kasetter i aluminiumkomposit, fasadskivor i träfiber, fasadskivor i fibercement, fasadskivor i återvinningsbar stenull, glasfasader, fasadkassetter, solenergilösningar, sandwichelement och designskivor.

Tak- och fasadlösningar med solenergi
Vi erbjuder olika typer av solcellslösningar. Fristående eller integrerade i materialet. Vi ser gärna att det blir en helhet – ett energiproducerande klimatskal som är integrerat med övriga system för kyla, värme och ventilation.

Vi tar fram lösningar för solenergi på ett litet annat sätt än övriga aktörer på marknaden. Då vi i möjligaste mån vill integrera lösningen med övrig energiförsörjning i fastigheten behöver vi arbeta efter en långsiktig plan tillsammans med fastighetsägaren. Det ger bättre förutsättningar för att säkerställa rätt lösning, säker installation, problemfri drift och förebyggande underhåll.

MED RÄTT INSATS FÅR DU BÄST RESULTAT

Vi har kompetens och experter inom alla områden; tak-, fasad- och solenergilösningar. Du kan vända dig till oss med dina frågor. Vi har lång erfarenhet och är det något du undrar är det bara att kontakta oss. Vi har kontor och produktion i Mellansverige men levererar över hela landet, välj vad som passar dig bäst:

Opejra Eskilstuna, Tel: 0704-29 37 78, E-post: info.eskilstuna@opejra.se
Opejra Karlstad, Tel: 054-820 10 00, E-post: info.karlstad@opejra.se
Opejra Skara, Tel: 0511-160 93, E-post: info.skara@opejra.se
Opejra Täby, Tel: 08-446 55 60, E-post: info.taby@opejra.se
Opejra Örebro, Tel: 019-25 36 00, E-post: info.orebro@opejra.se
Opejra Energy, Tel: 019-761 80 00, E-post: info.energy@opejra.se
Opejra Fasad, Tel: 019-277 14 25, E-post: info.fasad@opejra.se
Opejra Produktion, Tel: 0511-200 60, E-post: info.produktion@opejra.se
Opejra Service, Tel: 019-761 80 00, E-post: info.service@opejra.se

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
opejra