• onsdag , 7 juni 2023

Om KONE

Vi är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen.

KONEs mål är att erbjuda den bästa PeopleFlow®-upplevelsen genom att utveckla och tillhandahålla lösningar som gör det möjligt för människor att förflytta sig inom byggnader på ett smidigt, säkert och bekvämt sätt utan väntetider i en alltmer urban omgivning. KONE tillhandahåller branschledande hissar, rulltrappor, automatiska dörrar och integrerade lösningar för att förbättra personflödet inom och mellan byggnader. KONEs tjänster omfattar en byggnads hela livslängd, från designfasen till underhåll och service, reparationer och moderniseringslösningar.

Våra marknadsledande hissar levereras nu med inbyggd uppkoppling – nya KONE DX-klassen. När hissarna är uppkopplade kan du skapa en helt ny typ av användarupplevelse genom att lägga till lösningar och tjänster för smarta byggnader, som ytterligare underlättar vardagen för användarna.

2019 hade KONE en omsättning på 10 miljarder euro och vid årets slut närmare 60 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. kone.se

KONE