• onsdag , 7 juni 2023


KONE lanserar ett helt nytt utbud av passerlösning för smidigare och smartare People Flow

KONE lanserar ett helt nytt utbud av passerlösning för smidigare och smartare People Flow

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

KONE lanserar nu ett helt nytt produktområde med vändkors och passerlösningar. De nya lösningarna ger hög säkerhet, men också god tillgänglighet och vägledning för användarna. Det nya produktområdet är helt i linje med KONEs People Flow Intelligence-lösningar.

KONEs smarta lösningar för People Flow medför att det blir enklare för användare att ta sig fram i och genom en byggnad.

De nya passerlösningarna kompletterar KONEs övriga produktområden, hissar, rulltrappor, rullband, portar och automatiska dörrar, som alla har det gemensamma målet att underlätta framkomlighet i en allt mer urban värld.

– Det är viktigt att människor får god vägledning och stöd i att hitta och ta sig fram i byggnader, något som ställs på sin spets i hårt belastade miljöer där god framkomlighet är A och O, säger Juha Mennander, KONE AB. Nu kompletterar vi vårt utbud av produkter med ett helt nytt område, som tillsammans med våra övriga lösningar gör det enklare att utforma och bygga miljöer för en modern urban funktion.

Det nya sortimentet av passerlösningar kompletteras med två vändkorslösningar. En av dem är KONE turnstile 50 som ger beröringsfri passage i hårt belastade miljöer som transitområden och byggnader som fyller många funktioner. Den andra är KONE turnstile 30, en mångsidig och energieffektiv entrélösning för byggnader med mycket hög belastning och där hållbarhet och enkel användning är viktiga förutsättningar.

Tidigare pressreleaser finns här inklusive:
KONE lanserar People Flow Intelligence-lösningar för att förbättra användarupplevelsen när byggnader blir smartare

Animering och bilder finns tillgängliga i KONEs globala bildbank.

För mer information, vänligen kontakta:
Juha Mennander, VD, KONE Scandinavia, tel. +46 8 752 35 03

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
KONE