• lördag , 21 juli 2018

Välkommen till oss på EM Fönster

Vi på EM Fönster är måna om våra kunder och vår framtid och har ett motto i vår dagliga kundkontakt, vilket är att arbeta för nöjda och trygga kunder. Vi lägger stor vikt på att våra kunder skall känna sig trygga i att välja oss som fönsterleverantörer att vi gör vårt yttersta för att fylla deras enskilda behov. Med hjälp av våra leverantörer och deras höga kvalitet och noggrannhet är vi stolta över att kunna följa vårt motto.

Vår affärsidé är att erbjuda fönster som är Miljövänliga, Underhållsfria, Energibesparande med personligt engagemang.

EM Fönsters kunder skall aldrig mer behöva måla, kitta eller byta sina fönster igen, det enda underhåll som fönstren önskar är rengöring och smörjning av beslagen.

De fönster som installeras hos våra kunder kommer fortfarande se lika nya ut en mycket lång tid framöver som de gjorde när de levererades från oss.

Våra fönster är tillverkade i PVC-komposit och är ett av de miljövänligaste på marknaden på grund av att:

  • Det har använts låg energiförbrukning vid tillverkningen.
  • Du sparar energiförbrukningen i hemmet.
  • De är helt återvinningsbara.
  • De är giftfria.
  • Det är fönster som behöver minimalt med underhåll.

Om du vill ha underhållsfria fönster är PVC-fönster det rätta för dig. Ni behöver aldrig mer skrapa eller måla om för att hålla fönstren fina i vårt hårda klimat.

Hos oss hittar du ett brett urval av underhållsfria produkter med hög kvalitet och lång garantitid till ett av marknadens lägsta pris.

Förutom fönster har vi även in- och utåtgående altandörrar, skjutpartier och takfönster. Vi säljer även persienner, jalusier, spröjs och andra tillbehör.

Kontakta oss idag för kostnadsfritt prisförslag!

 

EM fönster
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.