• måndag , 16 maj 2022


Göran Andersson och Susanne Lohmann

En smartare byggnad med Building Connect.

ANNONS

Annons

Göran Andersson och Susanne Lohmann

ebm-papst har länge varit kända som marknadsledande tillverkare i ventilationsbranschen.
Nu lanserar företaget lösningen ebm-papst Building Connect, en molnbaserad plattform som möjliggör kontroll av luftkvaliteten och effektiv energioptimering.

Med Building Connect får du en flexibel, skalbar och kostnadseffektiv lösning, som hjälper dig ta kontrollen över såväl förbrukning som inomhusklimatet i ett komplett, integrerat fastighetssystem. Systemet övervakar, kontrollerar och kommunicerar luftkvaliteten i realtid.

Utan övervakning tenderar fastigheter ventileras mer än nödvändigt vilket, utöver högre kostnader, även kan skapa komfortproblem med till exempel fukt och kyla, för att inte tala om att det gör klimatet en otjänst.
– Building Connect är RESET-certifierat; världens första sensorbaserade byggnadsstandard för kommersiella byggnader, säger Susanne Lohmann, affärsutvecklingschef på ebm-papst.

– Building Connect är sprunget ur de senaste fyra-fem årens digitaliseringsutveckling och är ett naturligt nästa steg för oss, säger Göran Andersson, försäljningsingenjör på ebm-papst.
– Vi är specialister på att ta fram optimala och kundanpassade lösningar när det gäller modernisering och energieffektivisering av befintliga ventilationssystem. Med våra lösningar kan du få
lägre driftkostnader, reducerade ljudnivåer, förbättrade luftflöden samt möjligheten till intelligent fläktstyrning, fortsätter Göran.

Med Building Connect får du ett intelligent, integrerat och användarvänligt ekosystem för hela fastighetens inomhusmiljö.

Du kan läsa mer om Building Connect-systemet och andra ebm-papst lösningar HÄR

 

Relaterade artiklar

ebm-papst