• onsdag , 7 juni 2023


Cembrit anställer designskribenten Linda Larsson-Levin i ny roll

Cembrit anställer designskribenten Linda Larsson-Levin i ny roll

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Linda Larsson-Levin tillträder den nyinrättade tjänsten som KAM-arkitekt på Cembrit. Hennes roll blir att företräda Cembrit gentemot arkitekter, men också att vara arkitekternas språkrör internt.

Linda, som är högskoleingenjör med inriktning på produktutveckling och design, kommer närmast från tidningen Scandinavian Retro där hon har arbetat som frilansande designskribent och fotograf. Dessförinnan var hon mediesäjare i nästan fem år på Adviser Försäljning där hon bl a jobbade med tidningen Arkitekten och Arkitekturgalan.

– Jag tar mig an tjänsten med öppna armar och en väldigt positiv känsla! Det ska bli otroligt spännande att få vara med och forma den här rollen för att verkligen kunna bli en tillgång för både arkitekter och kollegor, säger Linda.

Linda har ett brinnande intresse för formgivning och har i flera år både bloggat och instagrammat kring framför allt svensk design från 50- och 60-talet.

– Vi har skapat den här rollen för att ge stöd och bli ännu bättre på samarbete och partnerskap tillsammans med arkitekter. Jag är övertygad om att Linda med sin breda bakgrund inom design, teknik och försäljning kommer att vara en stor tillgång framöver, säger Anna Ranow kommunikationsansvarig på Cembrit.

Det blåser nya vindar inom Cembrit i flera bemärkelser. 2015 fick koncernen nya ägare och en ny modern fabrik etablerades i Ungern. I våras lanserades en ny visuell profil, nya produktnamn och flera produktnyheter. Sedan 1 maj har Cembrit en ny vd i Sverige.

Linda tillträdde tjänsten den 8 augusti.

För mer information, kontakta:

Anna Ranow, Kommunikationsansvarig Cembrit, mobil: 070 736 47 67

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Cembrit