• tisdag , 28 mars 2023


Fasadskivor får finare kant och skyddande folie

Fasadskivor får finare kant och skyddande folie

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Nu får alla Cembrits fasadskivor fasade kanter och hörn, vilket ger en förfinad design och en mer robust konstruktion. Dessutom kan man beställa skivorna i vilken form helst. En ytterligare nyhet är att framsidan på skivorna täcks med en folie som skyddar mot repor och smuts som kan uppstå då skivorna hanteras på byggarbetsplatsen.

Tack vare avancerad skärutrustning i tillverkningen kan Cembrit nu kombinera kapning med kantputs och slipning. Detta ger fasade kanter med en perfekt jämn finish som är snygg från alla håll och även minskar risken för att färgen skadas vid monteringen.

– Vi har hämtat teknik från traditionell möbelproduktion och vidareutvecklat den. Detta är en helt unik teknologi inom fibercementprodukter, säger Anna Ranow, kommunikationsansvarig på Cembrit.

Skärutrustningen möjliggör även att man kan specialbeställa färdigskurna fibercementprodukter i praktiskt taget vilken form som helst t ex oregelbunden eller mönstrad.

Framsidan av skivorna täcks med en kraftig självhäftande folie som skyddar mot repor, damm och smuts då de lyfts och flyttas runt på byggarbetsplatsen. Skyddsfolien har också fördelen att den kan märkas med exakt monteringsplats eller andra önskemål. Allt för en snabb och kostnadseffektiv montering.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Cembrit