AZ Design revolutionerar marknaden med hållbar möbelåteranvändning

AZ Design revolutionerar marknaden med hållbar möbelåteranvändning

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

AZ Design, en ledande aktör inom möbel- och kontorsdesign, lanserar nu ett banebrytande initiativ som möjliggör för företag att återbruka sina befintliga möbler. Med en helhetslösning som inkluderar möbeltapetsering, möbellackering och snickeri, tar företaget sikte på en cirkulär ekonomi där både plånbok och planet vinner.

“Det här är mer än bara en tjänst; det är en rörelse. Vi ser en framtid där återanvändning och hållbarhet inte bara är en alternativ lösning, utan standarden för hela branschen,” säger Andreas Zwahlen, VD på AZ Design.

Stor miljöbesparing

Kontorsstol HÅG Capisco: Återställ er använda stol för endast 1 990:- för rygg och sits, inkl. tyg. Miljöbesparing: ca 93 kg CO2.
Kontorsstol RH Logic 400: Renovera för 2 990:- för rygg, sits och nackstöd, inkl. tyg. Miljöbesparing: ca 97 kg CO2.
“Dessa siffror talar för sig själva. Företag kan nu göra betydande besparingar, inte bara i kronor och ören men också i sin klimatpåverkan, en kommun eller större företag kan spara upp till flera miljoner per år” tillägger Zwahlen.

Annons

Varför återbruk?

Enligt forskning kan återanvändning av möbler dramatiskt minska både avfall och utsläpp av växthusgaser. Med AZ Designs nya tjänster kan företag bidra till en mer hållbar och cirkulär ekonomi, utan att kompromissa på vare sig kvalitet eller estetik.

“Vi är här för att visa att hållbarhet och kvalitet går hand i hand. Det är inte längre en fråga om att välja det ena framför det andra. Med våra tjänster får du båda,” förklarar Zwahlen.

Med en lång erfarenhet inom möbel- och inredningsdesign är AZ Design en pålitlig partner för företag som vill göra smartare, mer hållbara val. Med ett stort utbud av tjänster och en omfattande logistiklösning, erbjuder AZ Design helhetslösningar för alla typer av företag, oavsett storlek eller budget.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.