• lördag , 20 april 2024


Renovera, matcha och repetera – en eller flera på raken!

Renovera, matcha och repetera – en eller flera på raken!

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Renova är ett fantastiskt val till sommarens och höstens renoveringsprojekt där vi ser tapeter med klassiska gamla motiv. Kombinationsramarna gör det dessutom möjligt att repetera och välja en eller flera i rad.

Går du i renoveringstankar? I höst ser vi ett stort utbud av vackra, mönstrade tapeter. Motiv som har letats fram ut gamla gömmor och uppdaterats materi­almässigt för att klara dagens kvalitetskrav.

En liknande resa har Renova från Schneider Electric gjort, en komplett serie dimmers, uttag och strömbry­tare med möjligheter att återskapa en äldre stil – men som fungerar precis lika fint även i moderna hem.

En, två eller flera uttag diagonalt eller horisontellt, de unika kombinationsramarna ger möjligheter att samla ihop styrningen av rummets elektronik – och visar samtidigt valmöjligheter när det kommer till Re­nova som minst sagt tar form av att repeteras.

Utsidan av Renova-serien visar ett mjukt rundat formspråk. Under skalet finns den senaste tekniken i produkter som dimrar, vägguttag, strömställare, ter­mostater, rörelsedetektorer, indikatorlampor och uttag för tv, telefoni och nätverk.

Renovas basfärger är i vitt och svart med utbytbara ramar i glas eller mönstrade i valnöt, marmor och metall. Tapetskydd monteras enkelt bakom utan att produkten behöver kopplas bort och Renova finns för såväl infälld som utanpåliggande installation.

Prisexempel: Enkelt eluttag 160 kr, vridströmstäl­lare 795 kr, trapp strömbrytare 190 kr, dimmer 620 kr, dubbelt eluttag 230 kr.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Schneider Electric