• onsdag , 25 april 2018

Vi välkomnar Swedinjekt till FEAB-familjen

swedinjekt3

Från och med den 1 september förstärks FEAB-familjen med företaget Swedinjekt – lösullsproffsen från Norrköping. Det nya arbetsnamnet kommer att vara FEAB Isolerproffs Öst. Inga personalförändringar eller ändrad inriktning av verksamheten kommer att göras.

–  Vi är fantastiskt glada att vi får den här förstärkningen och kompetensen, säger Mikael Bennarp, vd på FEAB Isolerproffs.

–  Med FEAB Isolerproffs Öst så förstärker vi ytterligare vår position som ledande lösullsentreprenör i Sverige och Norrköping med omnejd.

Swedinjekt AB har verkat i över 20 år och är proffs när det gäller lösullsisolering. Kontor, lager och utställning ligger i Norrköping. Verksamhetsområdet är hela Östergötland, i Mellansverige finns de på orter som Jönköping, Strängnäs, Eskilstuna, Katrineholm, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping.

–  Vår samlade kunskap och erfarenhet av isolering med lösull som en snabb, enkel och effektiv energisparåtgärd gör att det ska bli otroligt spännande att få jobba tillsammans med det här gänget, säger Emanuel Ivarsson som är vd på nya FEAB Isolerproffs Öst.

Den nya familjen består nu av FEAB Isolerproffs AB med huvudkontor i Stockholm, FEAB Isolerproffs Öst med kontor i Norrköping och FEAB Isolerproffs Syd med kontor i Landskrona. Tillsammans erbjuder vi tjänster för isolering och tilläggsisolering i Stockholm-Uppsala-Gävle med omnejd, Mellansverige och södra Sverige.

Vi är alla självklart certifierade och kvalitetskontrollerade enligt systemet ”Behörig Lösull”.

 

feablogo_200

FEAB Isolerproffs AB
Huvudkontor Stockholm, tel 08-94 04 05
info@isolerproffs.se
Hemsida: www.isolerproffs.se

FEAB Isolerproffs Öst
Norrköping, tel 011-16 17 00
emanuel.ivarsson@isolerproffs.se
Hemsida: ost.isolerproffs.se

FEAB Isolerproffs Syd
Landskrona, tel 0418-121 05
peter.oppstedt@isolerproffs.se
Hemsida: www.isolerproffs.se

Relaterade artiklar

FEAB Isolerproffs AB