• torsdag , 26 april 2018

Om FEAB Isolerproffs AB

FEAB Isolerproffs AB har varit föregångare och pionjär inom utveckling, arbete och teknik för isolering med lösull. Vi är specialiserade på användning av lösull i hela klimatskärmen – det vill säga isolering av väggar, vind, tak och golv.

Sedan starten 1983 har vi isolerat över 30 000 objekt i villor, bostadsrättsföreningar, större fastigheter, industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion.

Arbetet utförs av välutbildade lösullsprutare, godkänd, certifierad och kvalitetskontrollerad lösullsinstallatör enligt systemet – ”Behörig Lösull”. Vårt ledningssystem uppfyller kraven i ISO 9001:2008. Det ger en trygghet och garanti för ett professionellt utfört arbete.

Huvudkontor, lager och utställning finns i Stockholm. Vi har även lager och personal i Täby och Uppsala. Verksamhetsområdet är hela Stockholms län, Uppsala, Gävle, Strängnäs, Eskilstuna, Enköping, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping.

I södra Sverige finns vi under namnet FEAB Isolerproffs Syd AB med kontor och lager i Landskrona. Verksamhetsområdet är hela Skåne och Blekinge med orter som Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö och Kristianstad.

Från och med den 1 september så är Swedinjekt en del av FEAB Isolerproffs. Det nya arbetsnamnet kommer att vara FEAB Isolerproffs Öst.

Swedinjekt AB har verkat i över 20 år och är proffs när det gäller lösullsisolering. Kontor, lager och utställning ligger på Gamla Övägen 3 i Norrköping. Verksamhetsområdet är hela Östergötland, i Mellansverige finns vi på orter som Jönköping, Strängnäs, Eskilstuna, Katrineholm, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping.

 

feab

FEAB Isolerproffs AB