Uponor

Annons
[separator top=”25″ style=”single”]

OM UPONOR

[separator top=”25″ style=”single”]

Uponor Infra är ett joint venture mellan KWH Pipe och Uponor Infrastruktur.

Det nya joint venture-bolaget kommer att få en ledande position på marknaden för rör som används till infrastruktur i norra Europa, med verksamhet även i Nordamerika och Asien.

Vi är 1600 engagerade experter på plastlösningar för infrastruktur, verksamma i Europa, Nordamerika och Asien. Vi samarbetar med andra professionella aktörer för att bidra till en bättre miljö.

Vårt bidrag till framtiden är hållbarhet.

[checklist icon=”star” iconcolor=”dark” circle=”no”]
  • De flesta av oss gör aktiva val när vi köper konsumtionsvaror, men hur många av oss kan säga detsamma när vi installerar ett rör som skall ligga i marken i 100 år?
  • Vi på Uponor Infra utvärderar alltid miljöpåverkan när vi beslutar vilken teknologi och vilket material som skall användas vid produktutveckling.
  • Vi vet vad du gräver ner!”
[/checklist] Besök Uponors pressrum »
Sponsrat innehåll från Rockwool

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.